logo

Hoogwaardig tuinontwerp voor uw tuin in Voorburg, Delft of Den Haag

Vertrouw op kennis en ervaring

Heeft u behoefte aan een nieuw uiterlijk van uw tuin in Voorburg, Delft of Den Haag? Of bent u net verhuisd en is uw tuin nog een ongeschreven blad? In dat geval is het verstandig om eerst een tuinontwerp te laten maken. Neem daarvoor contact op met v.d Berg & v. Schie Hoveniers. Wij zijn als hoveniersbedrijf in staat om voor u een tuinontwerp te maken dat kennis, creativiteit, een gevoel voor ruimte en sfeer én uw persoonlijke wensen combineert in één geheel. Wij zijn uitstekend in staat om u te helpen met het tekenen van een ontwerp en het opstellen van een beplantingsplan. Neem zeker contact met ons op als u meer informatie zoekt.

V.d. Berg & v. Schie Hoveniers verzorgt tuinontwerp in Delft, Den Haag en Voorburg

V.d. Berg & v. Schie Hoveniers bestaat sinds 1982. Sindsdien verzorgen wij naast het aanleggen en onderhouden van tuinen in Den Haag, Voorburg en Delft ook voor het tekenen van een passend tuinontwerp. Wij zijn gelegen in Poeldijk dus kunnen wij snel bij u op locatie zijn. Ons hoveniersbedrijf is een erkend HVG hoveniersbedrijf. Dit houdt in dat wij lid zijn van een vereniging van hoveniers en groenvoorzieners. Hierdoor bent u zeker van diverse waarborgen. Als veelzijdig bedrijf hebben wij door onze jarenlange tomeloze inzet opgewerkt tot een gerenommeerd en bekend bedrijf. U kunt hier ook van profiteren!

Wij geven u graag meer informatie

Wilt u graag weten op wat voor manier v.d. Berg & v. Schie Hoveniers u van dienst kan zijn? Heeft u graag professionele hulp bij het ontwerpen van uw tuin? In dat geval nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden zonder problemen al uw vragen of maken een afspraak met u. Het is mogelijk om te bellen met 0174 – 241328 of een e-mail te sturen naar info@vdbergenvschie.nl.