logo

Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Den Haag, Naaldwijk of Voorburg?

Een veelzijdig bedrijf met jarenlange ervaring

Wanneer u uw tuin wilt laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden doet u er verstandig aan gebruik te maken van een professioneel hoveniersbedrijf. Hiervoor kunt u v.d Berg & v. Schie Hoveniers inschakelen. Als hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring zijn wij onder andere actief in Den Haag, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Voorburg en Wassenaar. Met een kwart eeuw ervaring en vakbekwame hoveniers kunnen wij u met alle aspecten van uw tuin helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Ook in ‘s-Gravenzande en Wassenaar is v.d. Berg & v. Schie Hoveniers actief

V.d. Berg & v. Schie Hoveniers is opgericht in 1982 en zorgt sindsdien voor het aanleggen, ontwerpen en zelfs onderhouden van tuinen in de regio van Den Haag. Ons bedrijfspand is gelegen in Poeldijk van waaruit wij snel in Naaldwijk, Wassenaar, ’s-Gravenzande en Voorburg kunnen zijn. Als erkend HVG hoveniersbedrijf zijn wij aangesloten bij een vereniging van hoveniers en groenvoorzieners waardoor u zeker bent van diverse waarborgen. Wanneer u besluit onze hulp in te schakelen werken wij aan de hand van een prijsafspraak, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u graag onze hulp inschakelen bij het ontwerpen van uw tuin, het aanleggen van een vijver, bestrating, beplating of andere werkzaamheden? Of heeft u graag dat uw tuin er tiptop uitziet en wilt u ons inschakelen om onderhoud te plegen? Hoe dan ook, u bent altijd welkom contact met ons op te nemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.