logo

Hoveniersbedrijf Naaldwijk – ‘s Gravenzande

Hoveniersbedrijf Naaldwijk of ‘s-Gravenzande gezocht? V.d. Berg & v. Schie Hoveniers staat voor u klaar. Of uw tuin nu groot of klein is, een stadstuin of een boerderijtuin, een tuin voor het hele gezin of een dakterras. Voor ieders ruimte, smaak en budget maken wij een fantastisch tuinontwerp. Maak snel een afspraak door te bellen naar 0174 241 328.

Hoveniersbedrijf Naaldwijk en ‘s-Gravenzande, voor uw tuinaanleg

Dit hoveniersbedrijf regio Naaldwijk en ‘s-Gravenzande neemt niet alleen het ontwerp van uw droomtuin op zich, ook de uitvoering kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. We hebben ruim 30 jaar ervaring in het hoveniersvak en zo ook onze professionele medewerkers die in vast dienstverband bij v.d. Berg & v. Schie Hoveniers werken. Zo leggen zij onder andere uw beplanting, tuinverlichting, vijver, gazon en betegeling aan.

Hoveniersbedrijf Naaldwijk - ‘s Gravenzande

Hoveniersbedrijf Naaldwijk – ‘s Gravenzande

Hoveniersbedrijf Naaldwijk – ‘s Gravenzande tuinonderhoud

Van uw mooie tuin wilt u natuurlijk blijven genieten. Daarom is het belangrijk om gedegen onderhoud te plegen aan uw tuin. Ook dit kunt u aan ons overlaten. Onderhoudswerkzaamheden die wij verrichten aan uw tuin zijn onder andere:

  • Verwijderen van mossen
  • Snoeien
  • Beplanten
  • Zaaien
  • Gazon onderhoud en maaien van gras
  • Onkruid verdelgen/verwijderen

Advies van v.d. Berg & v. Schie Hoveniers

Ook voor advies kunt u bij ons terecht. Wanneer u vragen heeft over het onderhoud aan uw tuin of advies wilt over de mogelijkheden van uw tuin, dan komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 0174 241 328.