logo

Laat uw tuinonderhoud door professionals verzorgen in ’s-Gravenzande en Naaldwijk

Een erkend HVG hovenier

Om te zorgen dat uw prachtige tuin er mooi uit blijft zien kunt u voor tuinonderhoud een professionele hovenier inschakelen. V.d. Berg & v. Schie Hoveniers heeft jarenlange ervaring op het gebied van tuinen. U kunt ons onder andere inzetten wanneer u woonachtig bent in ’s-Gravenzande en Naaldwijk. Natuurlijk is het voor ons ook mogelijk om een bedrijfstuin te onderhouden. Wanneer u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen.

V.d. Berg & v. Schie Hoveniers verzorgt tuinonderhoud in ’s-Gravenzande en Naaldwijk?

Vanaf 1982 zorgt v.d. Berg & v. Schie Hoveniers voor het tuinonderhoud voor mensen uit Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Wij kunnen dit onderhoud voor u éénmalig of jaarlijks verzorgen. Vanuit Poeldijk kunnen onze bekwame hoveniers in no-time bij u ter plaatse zijn. Als erkend HVG hoveniersbedrijf zijn u diverse waarborgen gegarandeerd. Wij staan dankzij onze jarenlange tomeloze inzet bekend als een gerenommeerd bedrijf. U kunt ook profiteren van onze expertise! Wij verzorgen verder ook het ontwerp en de aanleg van uw tuin.

Wij zorgen dat uw tuin er prachtig uit komt te zien

Het is voor onze hoveniers mogelijk u op verschillende manieren van dienst te zijn. Wilt u gebruik maken van onze expertise?  Neem in dat geval contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen over onze werkwijze op het gebied van tuinontwerpen en beplatingsplannen worden door onze experts beantwoord. Een afspraak maken is geen probleem. Aarzel niet contact met ons op te nemen door te bellen met 0174 – 241328. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdbergenvschie.nl.