logo

Tuinontwerp – Tuin aan laten leggen Den Haag

Tuinontwerp Den Haag. Uw tuin laten ontwerpen en aan laten leggen in Den Haag, door een specialistisch hoveniersbedrijf met vakkundig personeel. V.d. Berg & v. Schie Hoveniers zijn als sinds 1982 uw vertrouwde adres voor exclusieve tuinontwerpen in Den Haag. Bel ons voor advies of om direct een afspraak te maken op 0174 241 328.

Tuin aan laten leggen in Den Haag Tuinontwerp Den Haag

Tuin aan laten leggen in Den Haag Tuinontwerp Den Haag

Tuin aan laten leggen Den Haag

Een prachtige tuin aan laten leggen in Den Haag? Daarvoor belt u v.d. Berg & v. Schie Hoveniers. Hoe groot of klein uw tuin ook is en welke sfeer of stijl u ook wenst, wij maken voor u altijd een creatief tuinontwerp in Den Haag op maat. Vervolgens gaan we aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Hierbij kunt u denken aan diverse grondwerkzaamheden en funderingswerk, beplanten, bestraten en het aanleggen van een terras.

Tuin aan laten leggen in Den Haag Tuinontwerp Den Haag?

Voor tuinontwerp in Den Haag op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren, vakkundige ontwerpers weten uw wensen en voorkeuren om te zetten in een prachtig tuinontwerp. Ook uw tuin aan laten leggen in Den Haag is voor ons geen enkel probleem.

Wat wij u als hoveniersbedrijf kunnen bieden:

  • Ruim 30 jaar ervaring op het gebied van tuinontwerp en aanleg.
  • Enorm uitgebreide plantenkennis.
  • Vakkundige professionals waar wij vast mee werken, voor bijzondere werkzaamheden schakelen we externe professionals in.
  • De mogelijkheid een totaalpakket te verzorgen, van ontwerp tot en met aanleg van de tuin.
  • Creatieve ontwerpers die naar uw wensen luisteren.

Wij zijn tevens aangesloten bij de branchevereniging VHG.

Wilt u meer weten over uw tuin aan laten leggen in Den Haag of tuinontwerp in Den Haag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0174 241 328.