logo

Tuinaanleg in het Westland

Wij garanderen een prachtig resultaat

Wilt u uw (nieuwe) tuin er schitterend uit laten zien dan kunt u voor de tuinaanleg van een professionele hovenier gebruik maken. V.d. Berg & v. Schie Hoveniers kan hiervoor jarenlange ervaring op het gebied van tuinen inzetten. Wij zijn actief in en rond het Westland dus bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat u kan helpen met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin dan kunt u voor meer informatie altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen dat uw tuin er prachtig uit komt te zien!

Zoekt u een hoveniersbedrijf dat uw tuinaanleg in het Westland kan verzorgen?

V.d. Berg & v. Schien Hoveniers is opgericht in 1982 en zorgt sindsdien voor kwalitatief hoogwaardige tuinaanleg. Wij zijn hiervoor inzetbaar in de omgeving van het Westland. Om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes voorbereid is kunnen wij zorgen voor een passend tuinontwerp. Vanuit onze vestigingsplaats Poeldijk kunnen onze bekwame hoveniers in no-time bij u ter plaatse zijn. Wij zijn een erkend HVG hoveniersbedrijf om u diverse waarborgen te garanderen. Dankzij onze jarenlange tomeloze inzet staan wij bovendien bekend als een gerenommeerd bedrijf. Ook u kunt profiteren van onze expertise!

Wij zorgen voor uitstekende service

De professionals van v.d Berg & v. Schie Hoveniers kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vragen over onze werkwijze op het gebied van tuinaanleg en andere werkzaamheden. Wanneer u een afspraak wilt maken is dat geen probleem.