logo

Tuinaanleg en tuinbestrating in Wassenaar, Delft, ’s-Gravenzande, Naaldwijk en Den Haag

Altijd zeker van een prachtig resultaat

Wanneer u uw tuin er schitterend uit wilt laten zien is het mogelijk om voor de tuinaanleg een professionele hovenier in te schakelen. V.d. Berg & v. Schie Hoveniers heeft jarenlange ervaring op het gebied van tuinen. Wij zijn actief in ’s-Gravenzande, Delft, Naaldwijk, Wassenaar en Den Haag. Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat u kan helpen met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin? Dan kunt u voor meer informatie altijd contact met ons opnemen. Ook voor tuinbestrating bent u aan het juiste adres.

Heeft u behoefte aan tuinaanleg in ’s-Gravenzande, Delft, Wassenaar, Den Haag of Naaldwijk?

Ons hoveniersbedrijf is opgericht in 1982 en zorgt sindsdien voor de kwalitatief hoogwaardige verzorging van tuinen. U kunt voor tuinaanleg en –bestrating onze hulp inschakelen in Delft, Den Haag, Wassenaar, Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Wilt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes voorbereid is? Dan kunnen wij zorgen voor een passend tuinontwerp. Vanuit Poeldijk kunnen onze bekwame hoveniers in no-time bij u ter plaatse zijn. Als erkend HVG hoveniersbedrijf zijn u diverse waarborgen gegarandeerd. Wij staan dankzij onze jarenlange tomeloze inzet bekend als een gerenommeerd bedrijf. U kunt ook profiteren van onze expertise!

U wordt door ons goed geholpen

Onze hoveniers kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst zijn?  Neem in dat geval contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen over onze werkwijze op het gebied van tuinontwerpen en beplatingsplannen worden door onze experts beantwoord. Een afspraak maken is geen probleem. Aarzel niet contact met ons op te nemen door te bellen met 0174 – 241328. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vdbergenvschie.nl.