logo

Tuinaanleg en tuinontwerp Delft

Tuinaanleg en tuinontwerp Delft, v.d. Berg & v. Schie Hoveniers. De tuin maakt steeds meer deel uit van de woonruimte en wordt vaak gezien als een verlengstuk van de woning. Vooral in de zomer, wanneer de dagen lang duren en het goed toeven is tot laat op de avond.

Maar ook de rest van het jaar is een mooie, gezellige tuin een lust voor het oog. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Bel v.d. Berg & v. Schie Hoveniers op  0174 241 328.

Tuinaanleg en tuinontwerp Delft

Tuinaanleg en tuinontwerp Delft

Tuinaanleg in Delft door v.d. Berg & v. Schie Hoveniers

V.d. Berg & v. Schie Hoveniers. Onze vakkundige professionals verzorgen uw complete tuinontwerp en tuinaanleg in Delft. Dit doen we al sinds 1982 met veel plezier en vakmanschap. U kunt ons benaderen voor bijvoorbeeld de aanleg van:

  • Diverse beplanting
  • Een vijver
  • Tuinbestrating en terrassen
  • Tuinverlichting

Tuinontwerp in Delft door v.d. Berg & v. Schie Hoveniers

Tuinontwerp in Delft voor het creëren van meer sfeer, ruimte en leefcomfort in uw tuin. Ontwerpers van v.d. Berg & v. Schie Hoveniers zijn creatief en hebben veel ervaring in het hoveniersvak. Daarnaast beschikken zij over een zeer uitgebreide plantenkennis.

Wilt u ook een moderne, groene en comfortabele tuin waar u het hele jaar van kunt genieten? Laat ons dan een tuinontwerp maken. Tijdens een vrijblijvende afspraak luisteren we altijd eerst naar uw verhaal en wensen. Zo leren we u beter kennen waardoor we een beter beeld en gevoel krijgen bij uw droomtuin. Vervolgens gaan we aan de slag met de tuinaanleg in Delft.

Wilt u meer weten of direct een afspraak met ons inplannen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0174 241 328.