logo

Tuinaanleg tuinontwerp Naaldwijk

Tuinaanleg en tuinontwerp Naaldwijk. U wilt toch ook een tuin waar u het hele jaar van kunt genieten? Bel v.d. Berg & v. Schie Hoveniers voor een afspraak of meer informatie op 0174 241 328.

Tuinaanleg Naaldwijk, we vertrekken pas als u tevreden bent

Uw tuinaanleg in Naaldwijk wordt compleet verzorgd door v.d. Berg & v. Schie Hoveniers. Onze vakkundige hoveniers zijn zeer bedreven en ervaren in hun vakgebied, u kunt dus rustig achterover leunen en uw tuin met een gerust hart aan ons overlaten.

Of het nu gaat om het creëren van een terras, het aanleggen van een gazon en paden of het plaatsen van schuttingen. Wij ontzorgen u volledig en het resultaat mag er wezen.

Onze specialisten hebben trouwens ook enorm veel plantenkennis. Vraag hen dan ook gerust om advies over het verzorgen van de planten in uw tuin. Heeft u zelf geen groene vingers of heeft u geen tijd om uw tuin zelf te onderhouden? Ook deze zorg kan v.d. Berg & v. Schie Hoveniers u uit handen nemen.

Tuinontwerp Naaldwijk, ontwerpen en de natuur zijn onze passies

Een tuinontwerp in Naaldwijk dat bij uw wensen en stijl past? Daarvoor schakelt u v.d. Berg & v. Schie Hoveniers in. Wat uw smaak ook is.  Een paar voorbeelden van soorten tuinen die we kunnen aanleggen zijn:

  • Mediterrane tuin
  • Strakke, symmetrische tuin
  • Weelderige plantentuin
  • Duintuin
  • Luxueuze tuin, van alle comfort voorzien

Om uzelf te oriënteren in wat er allemaal mogelijk is neemt u alvast een kijkje op onze inspiratiepagina.

Wilt u meer weten over tuinaanleg in Naaldwijk of tuinontwerp in Naaldwijk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0174 241 328.