logo

Tuinaanleg en tuinontwerp ‘s Gravenzande

Tuinaanleg ‘s-Gravenzande en tuinontwerp ‘s-Gravenzande, de meest vakkundige hoveniers vindt u bij v.d. Berg & van Schie Hoveniers. Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring in hovenierswerk, tuinontwerp en tuinaanleg in ‘s-Gravenzande en omstreken.

Voor direct contact belt u ons op 0174 241 328.

Tuinontwerp ‘s-Gravenzande

Tuinontwerp ‘s-Gravenzande, v.d. Berg & van Schie Hoveniers voor het ontwerpen van uw droomtuin. Stelt u zich eens voor hoe een prachtige tuin uw leefgenot en comfort kan verhogen. Een lekkere kop koffie drinken in het vroege voorjaarszonnetje, barbecuen en lekker natafelen op zwoele zomeravonden. Maar ook in de koude maanden geniet u van uw tuin. Het nodigt uit om ook dan lekker naar buiten te gaan met uw gezin, even een frisse neus halen, in de warmte van uw tuinhaard en onder het genot van een warm drankje bijvoorbeeld.

Tuinaanleg en tuinontwerp ‘s Gravenzande

Tuinaanleg en tuinontwerp ‘s Gravenzande

V.d. Berg & van Schie Hoveniers creëert pracht tuinontwerpen in ‘s-Gravenzande en omstreken. Wij verrassen u door te laten zien wat er mogelijk is met uw tuin.

Tuinaanleg en tuinontwerp ‘s Gravenzande

Tuinaanleg ‘s-Gravenzande. Zodra u het eens bent met het ontwerp gaan we met onze specialisten aan de slag. We werken met een team van vaste, vakkundige medewerkers en eersteklas materialen. U bent dus verzekerd van kwalitatief werk door mensen die hun vak verstaan en begrijpen welke sfeer u wilt creëren in de tuin. Werkzaamheden die wij voor u uitvoeren zijn:

  • Grondwerkzaamheden
  • Maken van funderingen
  • Plaatsen van schuttingen
  • Paden en terrassen bestraten
  • Beplantingen

Wilt u kennismaken met onze specialisten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op 0174 241 328.