logo

Tuinbestrating en tuinonderhoud ‘s-Gravenzande

Tuinbestrating en tuinonderhoud in ‘s-Gravenzande, daarvoor belt u v.d. Berg & v. Schie Hoveniers op 0174 241 328. Wij leveren perfect hovenierswerk en werken voornamelijk met vaste professionals.

Bij ons bent u dus verzekerd van kwalitatief werk, uitgevoerd door echte vaklieden. Niet voor niets zijn we al sinds 1982 uw vertrouwde hoveniersbedrijf voor onder andere tuinbestrating en tuinonderhoud in ‘s-Gravenzande.

Tuinbestrating en tuinonderhoud ‘s-Gravenzande

Tuinbestrating en tuinonderhoud ‘s-Gravenzande

Tuinbestrating en tuinonderhoud ‘s-Gravenzande, uw tuin perfect bestraat

Tuinbestrating in ‘s-Gravenzande, v.d. Berg & v. Schie Hoveniers voor een perfecte bestrating van uw tuin, terras of oprit. De bestrating wordt uitgevoerd door onze vakkundige bestraters, maar eerst wordt met u besproken welke uitstraling en sfeer u wenst voor uw tuin, welke materialen u mooi vindt en in welk patroon u de tegels gelegd wilt hebben.

Er zijn vele mogelijkheden, waaronder:

  • Betontegels
  • Keramische tegels
  • Diverse soorten klinkers
  • Natuursteen tegels
  • Grindtegels


Om uw terras een speels effect te geven kunnen we samen met u het legpatroon van de tuinbestrating uitkiezen. Zo zijn bijvoorbeeld het halfsteenverband, banenverband en het Romaans verband momenteel erg populaire bestratingspatronen.

Tuinbestrating en tuinonderhoud ‘s-Gravenzande, Berg & v. Schie Hoveniers ontzorgt u

Tuinonderhoud ‘s-Gravenzande. Zelfs de mooiste tuin verandert in een wildernis wanneer hij niet onderhouden wordt. V.d. Berg & v. Schie Hoveniers zorgt ervoor dat uw tuin begaanbaar en netjes blijft. Onze professionals weten daarbij enorm veel van verschillende planten, zij zorgen dat uw tuin en planten per seizoen de zorg krijgen die op dat moment nodig is.
Wilt u meer weten over tuinbestrating of tuinonderhoud in ‘s-Gravenhage? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0174 241 328.