logo

Een prachtige tuin in Naaldwijk en ’s-Gravenzande door een passend tuinontwerp

Een erkend VHG hovenier

Wilt u graag genieten van een nieuw uiterlijk voor uw tuin in ’s-Gravenzande of Naaldwijk? Heeft u een nieuw huis met een nieuwe tuin die nog helemaal ingericht kan worden zoals u dat wilt? Hoe dan ook; een tuinontwerp voordat u aan de slag gaat zorgt ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. U kunt hiervoor de hulp inschakelen van v.d Berg & v. Schie Hoveniers. Als hoveniersbedrijf kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met het opstellen van een tuinontwerp dat kennis, creativiteit, een gevoel voor ruimte en sfeer én uw persoonlijke wensen combineert in een compleet geheel. Wij verzorgen naast het tekenen van een ontwerp eventueel ook het opstellen van een beplantingsplan. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

V.d. Berg & v. Schie Hoveniers biedt u tuinontwerp in ’s-Gravenzande en Naaldwijk

V.d. Berg & v. Schie Hoveniers zorgt al sinds 1982 voor het aanleggen en onderhouden van tuinen in Naaldwijk en ‘s-Gravenzande. Ook kunnen wij u helpen met het tekenen van een passend tuinontwerp. Vanuit onze vestiging in Poeldijk vertrekken onze bekwame hoveniers om u van dienst te zijn. Als erkend HVG hoveniersbedrijf zijn wij lid zijn van een vereniging van hoveniers en groenvoorzieners. Dit houdt in dat u kunt vertrouwen op diverse waarborgen. Dankzij onze jarenlange tomeloze inzet staan wij tegenwoordig bekend als een gerenommeerd en professioneel bedrijf. Ook u kunt van onze expertise profiteren! Wij helpen u graag om de tuin van uw dromen te maken.

Aarzel niet onze hulp in te schakelen

Wanneer u benieuwd bent hoe v.d. Berg & v. Schie Hoveniers u precies kan helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen over onze werkwijze op het gebied van tuinontwerpen en beplatingsplannen. Ook kunt u zo een afspraak met ons maken. U neemt contact met ons op door te bellen met 0174 – 241328 of een e-mail te sturen naar info@vdbergenvschie.nl.