logo

Zoekt u een hoveniersbedrijf in het Westland?

Een veelzijdig bedrijf met ervaren hoveniers

Wilt u uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden dan raden wij u aan de hulp in te zetten van een professioneel hoveniersbedrijf. V.d Berg & v. Schie Hoveniers staat hiervoor klaar. Wij zijn een hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring dat actief is in en om het Westland. Met meer dan een kwart eeuw ervaring en vakbekwame hoveniers in dienst kunnen wij u met alle aspecten van uw tuin helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

U kunt in het Westland de hulp inschakelen van hoveniersbedrijf V.d. Berg & v. Schie Hoveniers

V.d. Berg & v. Schie Hoveniers zorgt al sinds 1982 voor het aanleggen, ontwerpen en zelfs onderhouden van tuinen in de omgeving van het Westland. Ons bedrijfspand is gelegen in Poeldijk van waaruit wij in korte tijd op bestemming kunnen zijn. Wij zijn een erkend HVG hoveniersbedrijf en hierdoor zijn wij aangesloten bij een vereniging van hoveniers en groenvoorzieners. Zo bent u zeker van diverse waarborgen. Besluit onze hulp in te schakelen dan werken wij aan de hand van een prijsafspraak, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Aarzel niet contact met ons op te nemen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die door v.d. Berg & v. Schie Hoveniers worden aangeboden? Zou u onze hulp in willen schakelen voor het ontwerpen van uw tuin, het aanleggen van een vijver, bestrating, beplating of andere werkzaamheden? Wellicht wilt u dat uw tuin er tiptop uit blijft zien en wilt u ons inschakelen om onderhoud te plegen? Wat de reden ook mag zijn, u bent altijd welkom contact met ons op te nemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.